Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Cynthia Lamote fotografie


Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen de fotograaf en de klant. Bij het boeken van een shoot gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


De fotoshoot

Er wordt een datum en locatie afgesproken die voor beide schikt. Indien verhindering door omstandigheden kan de fotograaf of de klant de shoot verzetten. Dit tot 2 weken op voorhand (uitzonderingen mogelijk). Korter dan 2 weken wordt de shoot niet verzet en is er ook geen geldteruggave.


Bij slecht weer op de dag van de shoot (buitenopname), kan de shoot worden geannuleerd, er wordt dan een nieuwe datum afgesproken.


De foto's

De fotograaf kiest de foto's waaruit de klant zijn pakket kan kiezen. Foto's worden enkel bewerkt en digitaal geleverd. Zelf bewerken/aanpassen in welke vorm dan ook is niet toegestaan. Voor sociale media mogen enkel de foto's met logo gebruikt worden.


De auteursrechten blijven bij de fotograaf. Het is niet toegestaan om de foto's door te geven voor commerciële doeleinden zonder schriftelijke toestemming.


De fotograaf werkt op een gekalibreerd scherm, de fotograaf is dan ook niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen op niet gekalibreerde schermen of bij prints.


Tenzij anders overeengekomen mag de fotograaf de foto's gebruiken voor portfolio en/of wedstrijden.


Tarieven

Alle bedragen vermeld op de site zijn inclusief btw.

Betaling dient ten laatste 3 weken voor de shoot te gebeuren via bankoverschrijving of in contant.

Er kan ten alle tijde geen geld terug geëist worden, indien de klant niet tevreden is kan er samen naar een oplossing gezocht worden.


Aansprakelijkheid

U bent tijdens de shoot verantwoordelijk voor uzelf, uw dier en uw eigendommen. Bij schade aan de fotograaf of haar materiaal zijn de bepalingen van het burgerlijk wetboek van toepassing.