het gezicht achter de camera

Ik ben Cynthia, moeder van Jeroen, Jana en Joerie, catmom van Murmel, Pippa, Witje, Annubis en Fred, co-dogmom van Wilma en dog-granny van Qayla. Deze bende is samen met mijn werk mijn lust en mijn leven. Sedert 1990 werk ik als verantwoordelijke bij het dierenasiel te Knokke-Heist. 

Fotografie heeft altijd wel mijn interesse gehad maar het is pas sedert 2017 dat ik het serieuzer ben gaan opnemen en besloot een traject te volgen om het certificaat van fotografe te behalen. Ik heb een brede interesse maar ben me sedert 2021 extra gaan specialiseren in dierenfotografie. Ik blijf mijn kennis bijschaven door middel van specifieke workshops in dierenfotografie en beeldbewerking en door het volgen van masterclasses.

gevolgde workshops en certificaten

Certificaat fotograaf + masterclasses aan sntbrugge

Workshop theorie en shooting + beeldbewerking LCPD.be

Workshop The magic of light monoaphotography

Meeloop pony's ellensonckphotography


Van horen zeggen

Van horen zeggen

Gwen Goudaillier

1 / 4

"Nooit gedacht dat ik ooit nog assistente ging worden van een fotograaf en mijn dieren oefenmodellen gingen worden. Niet alleen heeft ze geduld met de dieren maar ook met de baasjes. Cynthia heeft oog voor detail en kiest prachtige plekjes om mens en dier te doen shinen en ons mooie herinneringen te geven"

1 / 4